17 november 2018

Lunch & Learn: einde support Windows Server 2008 en 2008 R2, Dell EMC S2D, Ferranti use case

Hoe kunt u het meeste halen uit uw bestaande datacenter infrastructuur?

Of is het net het ideale moment voor een update?

Is Hyper Converged Infrastructure (HCI) een optie?

Als u net als de meeste bedrijven bent, staat u voor een exponentiële gegevensgroei met een beperkt ICT budget en dit in tijden waar HCI meer dan enkel een modewoord is.

Windows Server 2008 en 2008 R2 einde support

In januari 2020 stopt de support voor deze versies van Windows Server. De update van Windows Server 2019 focust zich voornamelijk op vier aspecten:

  • Hybride Cloud, waarbij on-premises omgevingen perfect werken met cloud omgevingen
  • Security, met de laatste updates om de verschillende  omgevingen te beveiligen
  • Application Platform, welke het Windows Container principe verder ondersteunt en virtualisatie voor verschillende geïsoleerde applicaties op eenzelfde systeem vergemakkelijkt
  • HCI en hoe netwerk, compute en storage in dezelfde node kunnen voorzien worden en zo uw infrastructuurkost kunnen verlagen

HCI volgens Gartner en IDC

HCI is meer dan enkel een trend. Het aantal geconvergeerde systemen stijgt jaarlijks met bijna 10% waarbij Dell EMC, een belangrijke rol speelt als marktleider in dit segment.

Ferranti referentie

Ferranti, een ICT bedrijf dat verschillende business units beheert met verschillende noodzaken, heeft een oplossing geïmplementeerd op basis van Dell EMC S2D (Storage Spaces Direct) ready nodes.

Zou u graag meer willen weten over deze onderwerpen, wilt u samen met ons sparren rond server infrastructuur met als afsluiter een klantreferentie?

Silta ICT organiseert op 12 december 2018 om 12u30 een “Lunch and Learn”, 5 gangen diner, in restaurant Marcel (https://www.restaurantmarcel.be/) met 3 sprekers die het gaan hebben over:

  • Windows Server 2019
  • Dell EMC S2D
  • Ferranti referentie

Schrijf u vandaag nog in via onderstaande link.

Inschrijven Lunch & Learn