18 juni 2019

Antwerps bedrijf Lantis kiest voor Silta ICT!

Lantis, dat voor Leefbaar Antwerpen door Innovatie en Samenwerken staat (vroeger BAM, Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel), werd opgericht in 2003 door de Vlaamse Overheid en zorgt voor de coördinatie van het Masterplan 2020, dat verantwoordelijk is voor een set projecten met het oog op een betere mobiliteit, veiligheid en levenskwaliteit in en rond Antwerpen.

De Oosterweelverbinding is één van deze projecten.

 

Verbindingen

Dat Lantis, een organisatie met als doel stad en regio doen floreren door verbindingen te bouwen voor Silta kiest, daar zijn we best trots op. Verbindingen is hier zeker het sleutelwoord. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verbinden van netwerken over drie platformen: in uw bedrijf, via onze eigen cloud en de publieke cloud.

 

Ontzorging

Via dit partnership tussen Lantis en Silta zal de volledige IT infrastructuur ontzorgd worden. Het Silta team zal eerst een multicloud oplossing opzetten waarbij er ook voorzien  wordt in de juiste connectiviteit; dit zowel in de kantooromgeving  als op de mobiele werkplaatsen.

De werkplekken zullen voorzien worden met een geïntegreerde oplossing die de beste productiviteit oplossingen combineert met geavanceerde beveiligings- en apparaatbeheer mogelijkheden.

 

Met deze  zorgvrije, toekomstbestendige infrastructuur kan Lantis zich ten volle focussen op het realiseren van complexe mobiliteitsprojecten in de Antwerpse regio en zo de burgers verbinden met een leefbare omgeving.