Wie is
Silta?

Silta bouwt ICT oplossingen op maat
die veilig, betrouwbaar en
toekomstbestendig zijn.

Silta is een ICT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het verbinden van netwerken over drie platformen: in uw bedrijf, via onze eigen cloud en de publieke cloud. Een specialisatie die ons uniek maakt en in staat stelt om onze oplossingen op maat te kunnen leveren.

We geloven tevens heel hard in de kracht van ons partner eco model waarbij we een onderscheid maken tussen technologie en distributie partners. Met de hierbij vermelde partners hebben we reeds verschillende jaren een vertrouwensrelatie opgebouwd en kunnen we snel de gepaste infrastructuur uitrollen en beheren in uw bedrijf.

          

Sinds kort bieden we ook UCC (Unified Communications and Collaboration) oplossingen waarbij we beroep doen op onze vaste partners om maximale connectiviteit te garanderen; van de kabel over de SBC naar de headset:

                 

Daarbovenop zijn we een ISO 9001, ISO 27001 en Cisco Master Service Provider (CMSP) gecertificeerd bedrijf waarbij onze werkprocedures en procedures omtrent gegevensbeveiligingsbeheersysteem regelmatig op de proef gesteld worden door externe auditeurs.